Meny
Nyheter
 • 18.02.2019

  Kari-Anne Røisgård

  • Tema: 

  Numedalsrally avlyst

  Årets Numedalsrally som skulle gått av stabelen lørdag 23. februar er avlyst pga. værutsiktene.

  Se mer på 

  Les mer
 • 12.02.2019

  Hans Christian Bjørkto

  Mange mil med skiløyper er oppkjørt. Se nytt kart!

  De fleste skiløypene på Dagalifjell er nå oppkjørt, inkludert nederst i Smådøl og ned mot Nørstebølia. To helt nye traséer ble ferdig preparert sist helg: Fra Feten over Smådølvegen mot Torsetlia på vestsiden av Sigurdshovda. Og "tilbake" fra Sjugurdstjønne på østsiden av Sjugurdshovde ned til smådølveien nedenfor Talåsen. "Gamleløypa" nord om Sjugurdshovde er nå nedlagt.

  Den siste ukes snøfall har gjort at snøforholdene er gode, men nysnøen har også sine utfordringer: Løypekjørerne sliter med å ferdigstille Bekkesetrunden og Vasstulanløypa fordi den lette snøen ikke bærer. 

  Sjekk oppdatert status for alle løyper på www.skisporet.no.

  Etter hvert vil det også bli kjørt en skiløype øst for Torsetvannet, fra Sjugurdshovde til Veahovde. Det gir en "rundløype" rundt Torsetvannet.

  Videre jobbes det med å etablere to nye løyper i nordvest mellom Dagali skisenter og Syningan. Det er også planer om en tverrløype fra "Kabelen" og opp til krysset nedenfor Fyritjønn. 

  Alle skiløypene vi planelgger å få klare i år, er tegnet inn i nytt, midlertidig kart. Se under "Skiløyper" og "Nytt fra Løypelaget"!

  Les mer
 • 10.10.2018

  Moderator

  Vel gjennomført dugnad!

  I helgen ble det gjennomført mye godt dugnadsarbeid på Dagalifjell. I DFVs regi deltok omlag 20 personer fordelt på tre ulike løypetraséer og løypepunkter på fjellet, og fikk utført...

  Les mer
 • 01.10.2018

  Hans Christian Bjørkto

  DUGNAD til lørdag!

  Hallo folkens; jeg minner om DUGNAD på lørdag 6. oktober!
  Nå må folk melde seg til oppgavene!

  Les mer