Meny
Nyheter
 • 10.10.2018

  Moderator

  Vel gjennomført dugnad!

  I helgen ble det gjennomført mye godt dugnadsarbeid på Dagalifjell. I DFVs regi deltok omlag 20 personer fordelt på tre ulike løypetraséer og løypepunkter på fjellet, og fikk utført alt vi hadde planer om.

  Dugnads- og arrangementsansvarlig i DFV, Marius Nilsen, sørget for hyggelig servering både ute i felten og inne på Torsetlia etter vel gjennomført arbeid.

  Løypelagets leder Hans Christian Bjørkto besøkte også alle arbeidslagene, og på Torsetlia takket han for innsatsen og orienterte samtidig om barmarksarbeidene som gjøres med maskinutstyr:

  • Ny vei/bru over Hagasetbekken er nå klar, så vi kan preppe ny løype Feten – Sjugurdshovdi.
  • Avtale er inngått om maskinarbeid Vasstulan – Juvet, utføres i oktober.
  • Ny løype Kåtefoss – Sjugurdstjønne blir klargjort i løpet av høsten.

  I Uvdal Alpinsenter var det også dugnad med over 200 personer i arbeid! Samme dag hadde også Fjellsnaret 1 dugnad lokalt. Hallandslie hadde dugnad helgen før hvor de klargjorde ny trasé fra Lomlia gjennom Hallandslie til Dagali skisenter.

  Tusen takk til alle for strålende innsats! Nå kan vinteren...

  Les mer
 • 01.10.2018

  Hans Christian Bjørkto

  DUGNAD til lørdag!

  Hallo folkens; jeg minner om DUGNAD på lørdag 6. oktober!
  Nå må folk melde seg til oppgavene!

  Som sagt før: Det er tre konkrete oppgaver vi bør få ferdiggjort i år. Meld deg på til den personen som står ansvarlig for hvert arbeid:

  Jobb nr 1:
  Det står igjen et stykke med rydding av kratt i løypetraséen fra Smådølvegen og opp til Sjugurdshovde. (Ble ikke ferdig i fjor.) Det er også behov for å rydde den siste biten av traséen; fra veien og ned den bratte bakken mot løypekrysset Sjugurdshovde. Vi trenger minst 3-4 personer, men gjerne 10. Ta med ryddesag, motorsag, hagesakser. Lokalt frammøte ved bomhus/containere i Smådølveien kl 11. Påmelding gjøres direkte til JAN BRUSERUD, telefon 901 26 210.

  Jobb nr 2:
  Ettersyn/vedlikehold av kloppen over Hovdeseterbekken, etter at den ble tatt av elva/isen i fjor.Den trenger en oppsjekk. Fjellservice Uvdal sørger i forkant for å få dratt på plass kloppen samt for nødvendige materialer. Ta med batteridrill, motorsag, spett og...

  Les mer
 • 11.09.2018

  Hans Christian Bjørkto

  Til alle hyttefolk på og rundt Dagalifjellet og omegn: DUGNAD 6. oktober!

  Dagalifjell løypelag og Dagalifjellets vel arrangerer dugnader lørdag 6. oktober. Det er tre konkrete oppgaver vi bør få ferdiggjort i år, og vi ber deltakere melde seg på til den personen...

  Les mer
 • 03.09.2018

  • Tema: 

  Referat fra styremøte i mai

  Nå er referatet fra styremøtet 29. mai tilgjengelig i dokumentarkivet.

  Les mer