Meny
Medlem
Undermeny
Vinter Høk
 • Bli medlem

  Dagalifjellets vel har som oppgave å tilrettelegge for dem som ønsker å benytte fjellet. Alle som er brukere av fjellet og områdene rundt, bør absolutt være medlem. Det er IKKE gratis å servere så fine løypeforhold...

  Hvordan bli medlem?

  Bruk innmeldingsskjemaet du finner via menyen til venstre! Du kan også ta kontakt med styret i din lokale hytteforening, eller kontakte styret i Dagalifjellets vel direkte - se under "Kontakt". Om du ikke har en  hytteforening der du har hytte, kan du også betale direkte til velet: konto nr 2351.69.05468. Merk innbetalingen tydelig med ditt navn og hytteadresse.

  Medlemskapet er individuelt og koster kr 750 per år - en rimelig investering for bl.a. et av fjell-Norges flotteste skiløypenett, ca 100 km. De fleste medlemmer betaler sin kontingent via sin lokale hytteforening, som sender samlet oppgjør tl Dagalifjellets vel som paraplyorganisasjon. 

  Desto flere medlemmer, desto bedre tjenester kan vi yte - både som talerør mot offentlige myndigheter og næringsinstanser, og som servicekoordinator for størst mulig glede ved å ferdes i området. Derfor er det viktig at alle som er glad i fjellet og benytter det til rekreasjon, blir med på å bidra til utviklingen.

  29. november 2012

  Forfatter: Moderator